Sofia Fashion Week AW 24 стартира с блясък и иновации

Picture of Изискана
Изискана
Главен редактор
Sofia Fashion Week AW 24 стартира с блясък и иновации

Днес започва дългоочакваното 14-то издание на Sofia Fashion Week, което отново ще обедини най-добрите таланти от света на модата в луксозната обстановка на Хотел Маринела София. Събитието обещава три вечери, изпълнени с елегантност и иновативни модни решения. Откриващата вечер ще бъде фокусирана върху българските дизайнери и марки, които ще покажат своите нови колекции пред подбрана и престижна публика.

Тази вечер на подиума ще дефилират цели 11 бранда, включително известните имена като Stephanie Kamenova, Лудата шапкарка, Pause Jeans, Cyxo, Blink by Radina Zarova, Veteida, Hristos, Le Divin, Te, Virginskin4u и Bold Type. Всеки от тях ще демонстрира своето уникално виждане за мода, олицетворявайки богатото разнообразие и творческия потенциал на българската модна сцена.

Тази година Sofia Fashion Week ще остане в историята с първото си събитие, на което ролята на водещ ще бъде поета от AI – кибер личност на име Софи, която ще направи своя дебют като домакин. Тази нова крачка съчетава модерните технологии с света на висшата мода, добавяйки дигитален нюанс към събитието.

Сред специалните гости на Sofia Fashion Week 2024 ще бъде изгряващата звезда Тамина – певица, автор на песни, модел и кралица на конкурси за красота. Тамина ще се включи във всичките три вечери на събитието, като ще пленява публиката със своя стил и присъствие на подиума. В кулминационната вечер, тя ще бъде и специален гост изпълнител по време на финала на световния конкурс Lady Universe, където ще представи своята страна чрез музикално изпълнение, обещаващо незабравимо преживяване за всички присъстващи.

Тази година Sofia Fashion Week успешно обединява традицията и иновацията, като предоставя изключително преживяване за всички почитатели на модата и технологиите. От 1900 часа гостите ще имат възможност да разгледат и закупят модни артикули от Fashion Street, а в 2000 часа започват дългоочакваните модни дефилета.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

© 2024 IZISKANA.com - Бъди изискана!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg