Sofia Fashion Week AW 24 завърши с грандиозен финал

Picture of Изискана
Изискана
Главен редактор
Sofia Fashion Week AW 24 завърши с грандиозен финал

Снощи, Sofia Fashion Week завърши с грандиозна финална вечер, която бе изпълнена с впечатляващи модни ревюта и присъствие на редица звездни гости. Събитието излъчваше стил и класа, като специално внимание бе обърнато на две ключови колаборации, които определено заплениха публиката.

За втора поредна година, Huawei в партньорство с Global Brands Store, отново успяха да очароват гостите на Sofia Fashion Week със своите нови смарт устройства, представени като модни аксесоари. Всяка вечер, един от присъстващите имаше уникалната възможност да спечели нов модел смарт часовник на Huawei, което добави допълнителна доза вълнение и ангажираност сред зрителите. Тези смарт часовници бяха демонстрирани в съчетание с елегантни модни визии, показвайки как високите технологии и модата могат да се преплитат хармонично, както на подиума, така и в ежедневния живот. Ивет Лалова, един от най-успешните български спортисти и икона на стила, направи специален анонс на ревюто, като също блесна със своя чар и безупречен външен вид.

Sofia Fashion Week AW 24 завърши с грандиозен финал 2

Другото значимо партньорство за вечерта бе между DHL и модния дизайнер Antony Langountin, които представиха своята колекция „Recover Up“. Тази линия, състояща се от осем дамски и четири мъжки модела, бе създадена с акцент върху устойчивостта и иновациите, като използва материали от merch колекцията на DHL. Ревюто не само подчерта важността на екологичната мода, но и демонстрира как утвърдени брандове като DHL могат да се интегрират в модната индустрия по съвременен и отговорен начин.

Също така, Bridal Fashion представи една от най-вълнуващите световни модни колаборации на вечерта – съвместната линия на италианската дизайнерка Elisabetta Franchi и лидерът в булчинската мода Pronovias. Техните модели, вдъхновени от магията на Сицилия, бяха представени за първи път в България и съчетаха лукс и неподражаем стил, завладявайки публиката с елегантност и уникалност.

Sofia Fashion Week AW 24 завърши с грандиозен финал 3

Италианският бранд Inside Us също направи силно впечатление с новата си колекция, съчетаваща съвременна естетика и минимализъм. Вдъхновени от сивите и черни нюанси, моделите подчертаха изчистени линии и модерни силуети, като същевременно запазиха усещането за висша мода и внимание към детайла.

Червеният килим на Sofia Fashion Week AW 2024/2025 бе сцената за множество знаменитости и ВИП гости, включително Славена Вътова, която се появи с впечатляващ Jeep Wrangler Rubicon и изключително стилен тоалет. Други известни личности, които присъстваха на събитието, бяха Ивет Лалова, Цвети Разложка, инфлуенсърката Поли Канабис, адвокатите Царина и Камелия Рускови, Емона Карагьозова, бизнесменът Иван Пашов, както и Рабих Ел Зейн – съпруг на Енджи Касабие. Сред останалите присъстващи бяха и Силвия Джагарова от Banker.bg, Албена Джоунс, и още много други ВИП личности и представители на бизнеса.

Sofia Fashion Week AW 24 завърши с грандиозен финал 4

Кулминацията на вечерта бе изборът на победителката в конкурса Lady Universe 2024, като тази година титлата отиде при представителката на Япония, което предизвика голям интерес и емоции сред публиката.

Режисьорът и сценографът на Sofia Fashion Week, Силвестър Лолов, отново показа своя безупречен професионализъм, създавайки динамична и визуално впечатляваща сцена за цялото събитие. Неговата работа е ключова за успеха и визията на събитието, превръщайки Sofia Fashion Week в истински спектакъл.

Първите снимки и видеа от Sofia Fashion Week AW 2024/2025 вече са на разположение на официалния сайт на събитието, а още снимки от червения килим могат да се видят във Facebook страницата на ХАЙЛАЙФ. Официални фотографи на събитието бяха Златан Деков и Кирил Станоев от HIGH NOIR.

Sofia Fashion Week AW 24 завърши с грандиозен финал 5

За юбилейната десета годишнина на Sofia Fashion Week през 2025 година, организаторите обещават множество изненади и промени, които ще надградят събитието до още по-високо ниво. Очакват се иновативни дизайнерски колекции, по-големи сцени и специални участия на световни модни икони. Юбилейното издание на Sofia Fashion Week ще зададе нови стандарти за модната индустрия и ще предложи незабравимо преживяване за всички участници и гости.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

© 2024 IZISKANA.com - Бъди изискана!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg