Sofia Fashion Week AW 24 – изисканост, блясък, смели дизайнерски визии и много VIP гости

Picture of Изискана
Изискана
Главен редактор
Sofia Fashion Week AW2024 - изисканост, блясък, смели дизайнерски визии и много VIP гости

Втората вечер на Sofia Fashion Week 2024 продължи да очарова любителите на модата с изключителни ревюта и впечатляващи дизайнерски творения. Подиумът оживя с разнообразие от стилове, като всяка колекция съчетаваше класическата елегантност с иновативни модни решения. Моделите от агенция Visage и участничките от конкурса Lady Universe, организиран от Цвети Разложка, демонстрираха професионализъм и изисканост, като впечатлиха публиката със своите тоалети и присъствие.

Вечерта бе открита от дизайнера Стоян Радичев, който показа смели и екзотични комбинации от цветове и материи, вдъхновени от визията му за модерната мода през 2025 година. В следващото ревю, Mia Touché и KWIAT обединиха сили, за да предложат ярки и експресивни аксесоари, които вдъхват нов живот в зимните облекла. След тях, колекцията на TONENA плени публиката с ръчно бродирани рокли, изработени с изключително внимание към детайла, а RADAPOLA затвърди позицията си на водещ моден бранд с иновативни модели, които съчетаваха естетика и функционалност.

Sofia Fashion Week AW2024 - изисканост, блясък, смели дизайнерски визии и много VIP гости 2

Бутик ALEGRA, под ръководството на Радостина Долапчиева, впечатли с блестящи официални тоалети, които се отличаваха с изключителен дизайн и финес. Princess Fashion Studio предложи смела сватбена колекция, която съчетаваше класическа елегантност с дързост, контрастираща с комбинацията от черно и бяло. Tailor Atelier плени зрителите с луксозни вечерни рокли, които олицетворяваха изтънченост и чар, докато Kiara Fashion избра смели цветови комбинации и дръзки детайли, характерни за висшата мода.

Събитието продължи и през следващата вечер с още модни изненади и новаторски дизайнерски предложения. Модна къща Gallery Maria се готви да покаже своите впечатляващи бални и официални рокли, а Стефани Каменова ще направи дебюта си с колекцията „Royalty“, която обещава да бъде изпълнена с женственост и блясък.

Sofia Fashion Week AW2024 - изисканост, блясък, смели дизайнерски визии и много VIP гости 3

Брандът Milfy, създаден от дизайнерката Милена Джоргова, предизвика истинска сензация по време на седмицата на модата с ревю, което съчетава дръзка елегантност и изключителен комфорт. Техните модели не са просто пижами, а символ на стил и индивидуалност. Всяка пижама от колекцията е изработена с грижа към всеки детайл и висококачествени материали, съчетавайки комфорт и елегантност. Milfy успяват да създадат идеалния баланс между уют и лукс, като предлагат модели както за жени, така и за мъже, включително и специални комплекти за кърмещи майки.

Доротея Борисова представи колекцията „Provocateur“ за модна къща ROMANTIKA Fashion, която включва екстравагантни модели, изработени от лимитирани дантели и луксозни тъкани, ръчно декорирани с кристали и камъни Сваровски. Всяка визия излъчва ексцентричност и елегантност, като същевременно подчертава уникалността и неповторимия стил на всяка жена. Луксозната марка парфюми Lattafa, официален партньор на събитието, представи ексклузивна селекция от свои изтънчени аромати, известни със своята дълготрайност и уникални съчетания на съставки. Тези парфюми не само впечатлиха гостите, но и перфектно допълниха блясъка на вечерта.

Sofia Fashion Week AW2024 - изисканост, блясък, смели дизайнерски визии и много VIP гости 4

Събитието събра множество VIP гости, сред които бяха инфлуенсъри, модни експерти и известни личности. Сред тях бяха Атанасия и Даниел Бачорски, Севдалина Дякова, Мира Матеева – организатор на конкурса „Мис Варна“, моделът Виктория Джумпарова, посланик Йелена Филипович – Стойанов, Миряна Йосифовска – организатор на Serbia Fashion Week, лорд Евгени Минчев, адвокат Биляна Тончева, моделът Виктор Русинов и коафьорът Борислав Сапунджиев – Урсула. Сред другите гости, които преминаха по червения килим, бяха инфлуенсърът Пит Андрейчев, Искрен Тончев – Искрата, Елена Кристиано, както и националните директори на Япония, Италия и Сомалия. Присъстваха и дизайнери като Албена Александрова (Рошавата Гарга), Гергана Петрова (Vanitta), бизнес дами като Мила Захариева и Ирен Велковски, както и други известни фигури като Албена Джоунс, Жени Калканджиева и Мери Молевски.

Медийното отразяване на събитието беше широко обхванато в ефира на CodeFashion, а снимки от червения килим можеха да се видят в страницата на ХАЙЛАЙФ във Facebook. Официални фотографи на събитието бяха Златан Деков и Кирил Станоев от HIGH NOIR.

Sofia Fashion Week AW2024 - изисканост, блясък, смели дизайнерски визии и много VIP гости 5

Sofia Fashion Week продължава да вдъхновява със своите оригинални дизайнерски предложения и новаторски подходи към модата. Третата вечер обещава да бъде не по-малко вълнуваща, с представяне на колаборации като Huawei x Global Brands Store и DHL x Antony Langountin. Специален акцент ще бъде участието на Тамина, която ще дефилира за трета поредна вечер и ще зарадва гостите със специално музикално изпълнение. Кибер водещата Софи също ще продължи да впечатлява с нова визия и оригинален стил, докато финалът на събитието ще бъде ознаменуван с бляскавата церемония на конкурса Lady Universe. Очаква се вечер, изпълнена с класа, модно вдъхновение и незабравими моменти.

Sofia Fashion Week AW2024 - изисканост, блясък, смели дизайнерски визии и много VIP гости 6

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

© 2024 IZISKANA.com - Бъди изискана!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg