Моли-Мей Хейг обяви нова модна марка

Picture of Изискана
Изискана
Главен редактор
Моли-Мей Хейг обяви нова модна марка

Телевизионната звезда от „Островът на любовта“ и бивш творчески директор на „PrettyLittleThing“ Моли-Мей Хейг обяви в социалните мрежи старта на новото си модно начинание „Maebe“.

Моли-Мей Хейг, която има и марка за фалшив тен Filter, стартира нов акаунт в социалните мрежи за „Maebe“ в Instagram с едно тийзър видео, в което се вижда как инфлуенсърката участва във фотосесия и е попитана: „Мислила ли си някога да стартираш модна марка“, на което Хейг отговаря: „Може би“.

„Maebe“ е описана като „съвременна марка за дамско облекло“, за която инфлуенсърът твърди, че е била мечта през последните две години.

Модната марка ще стартира в 19:00 ч. на 29 септември чрез собствения си онлайн уебсайт за директна продажба на потребителите на адрес maebe.co.uk. Почитателите се приканват да се регистрират преди старта, за да могат да пазаруват колекцията веднага след пускането ѝ в продажба.

Допълнителна информация за марката и дебютната колекция ще бъде разкрита през следващите седмици. Единствената информация, която се вижда в тийзъра и на уебсайта, е, че Хейг носи съвременни широки панталони с бял топ и овърсайз блейзър, както и слогана „elevate your everyday“.

Преди това Моли-Мей Хейг беше творчески директор на PLT за Великобритания и ЕС, назначен на тази длъжност през август 2021 г., след като си сътрудничеше с марката в продължение на няколко години. Телевизионната личност и инфлуенсър създаваше колекции за онлайн търговеца на дребно, участваше в кампании и му помогна да стартира инициативи като PLT Marketplace за продажба на дрехи преди употреба. Тя се оттегля от поста през юни 2023 г., за да се съсредоточи върху отглеждането на дъщеря си Бамби, родена през януари 2023 г.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

© 2024 IZISKANA.com - Бъди изискана!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg