Zales спонсорира играчите на US Open и пуска капсулна колекция с Prince

Picture of Изискана
Изискана
Главен редактор
Zales спонсорира играчите на US Open и пуска капсулна колекция с Prince

Фината бижутерийна марка и търговец на дребно Zales задълбочава връзката си със света на тениса в чест на своята 100-годишнина, като спонсорира избрани играчи по време на предстоящите мачове от US Open. Освен това бижутерът с диаманти, собственост на Signet, си партнира и с Prince, световна марка за ракетни спортове и лайфстайл, за създаването на специална капсулна колекция.

Едно от най-престижните събития в тенис сектора, спонсорството на Zales е стратегически ход от страна на търговеца на дребно, тъй като допълнително поставя бижутера в пресечната точка на модата, спорта и културата.

По време на Откритото първенство на САЩ логото на Zales ще бъде поставено на видно място върху униформите на играчите, което ще бъде допълнително подчертано от уникална лепенка на играча. Бижутерът има за цел също така да улесни по-дълбоката връзка с аудиторията на поколенията Z и Millennial, по-специално чрез потапяне в гостоприемството и целенасочена инициатива за влияние, използвайки цифровите платформи, които резонират най-много с тези групи.

В същото време Zales ще пусне и лимитирана капсулна колекция с Prince по време на турнира. Специалната колекция ще включва ключови аксесоари, които са предназначени да се харесат както на феновете на тениса, така и на любителите на модата.

„Абсолютно ни хареса да вдъхнем живот на тази колекция заедно с екипа на Prince“, казва в изявление Анджела Кенеди, вицепрезидент по продуктовите иновации в Zales. „При създаването на тази лимитирана колекция си сътрудничихме с Prince, за да гарантираме, че артикулите са изпълнени с елементи и на двете марки, за да могат феновете да отпразнуват любовта си към тениса и да изразят личния си стил по забавен и уникален начин.“

„Prince е повече от марка, това е начин на живот както на корта, така и извън него. Сътрудничеството със Zales пресъздава смесицата от елегантност и енергия на тениса, която искаме да вдъхновим и в нашата общност“, добави Матю Солтър, изпълнителен вицепрезидент по партньорството и маркетинга в Authentic и собственик на марката Prince. „Заедно двете марки внасят висша мода на неочаквано място, като същевременно поддържат духа на играта.“

Колекцията, която обхваща 14 дизайна, включва специално разработени по поръчка изделия от сребро с проба 925, жълто и бяло злато с диамантени акценти навсякъде. Линията включва тенис колиета и гривни с естествени и лабораторно създадени диаманти с общо тегло от 2 ¼ карата до 4 ¼ карата с емблематичния детайл Prince „P“ и тенис топка на закопчалката, обединявайки артистичността на Zales с привлекателността на спорта.

Освен това колекцията включва колиета с тенис топка или ракета от сребро и жълто злато и гривна с тенис ракета от сребро и жълто злато. Лимитираната колекция с Принс вече се предлага онлайн на Zales.com за ограничен период от време, като цените варират от 250 USD до 7500 USD.

За да отпразнуват допълнително годишнината на марката, Zales и Prince проектираха персонализирана тенис ракета на стойност 2,5 млн. щатски долара, която включва 205 карата естествени диаманти. Ракетата е украсена със 794 диаманта с различни форми (кръгла, овална, изумрудена, крушова, маркиз) и нива на чистота (от VVS до SI). 621 диаманта покриват дръжката, а 173 диаманта, всеки поставен в специално изработени кошнички, са поставени върху струните. Ракетата ще бъде изложена в апартаментите на Zales за US Open и ще бъде изложена в цял Ню Йорк по време на турнира.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

© 2024 IZISKANA.com - Бъди изискана!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg