Галя Лахав открива бутик в Лондон и споделя тенденциите си за сватбени рокли

Picture of Изискана
Изискана
Главен редактор
Галя Лахав открива бутик в Лондон и споделя тенденциите си за сватбени рокли

Израелската булчинска и модна къща Галя Лахав, която е обличала знаменитости, сред които актрисата Дженифър Лопес и олимпийската шампионка Симона Байлс, откри петия си водещ магазин в Лондон, където започва разширяването на марката в Европа.

Двуетажният бутик с площ 3 800 кв. м, разположен на 66-67 South Audley Street в Мейфеър, Лондон, представлява инвестиция на стойност 1 млн. паунда, направена от Галя Лахав, насочена към нарастващата клиентска база в Обединеното кралство и Европа в отговор на нарастващото търсене на кутюрни булчински рокли.

По повод откриването основателката и булчинска дизайнерка Галя Лахав заяви пред FashionUnited: „Лондон винаги е бил световен моден център с богата история и разнообразна културна сцена. Това е град, който оценява и двете – традициите и иновациите, което напълно съответства на етоса на нашата марка.

„Наистина усетихме нарастващото търсене от страна на нашите булки в Обединеното кралство и в цяла Европа и откриването на първия ни европейски флагман в Лондон ни позволява да се свържем по-пряко с нашите клиенти там. Живата енергия на града и модната чувствителност го правят идеалното място за представяне на нашата марка и най-накрая за предоставяне на най-луксозното изживяване при пазаруване на булки в Европа.“

Галя Лахав открива бутик в Лондон и споделя тенденциите си за сватбени рокли 2

Вътре във водещия магазин на Галя Лахав в Лондон

Лондонският флагман е проектиран в сътрудничество с Erez Ezra, Vilaa и Kbn. Той отразява елегантната и изчистена естетика на флагмана на Галя Лахав в Ню Йорк, като се отличава с минималистичен и богат декор, включващ кадифени завеси, подове от естествена твърда дървесина, плочки от травертин и позлатени акценти.

Галя Лахав има за цел да предложи изискано изживяване при пазаруването на булчински рокли в бляскава, съвременна среда, като същевременно е гостоприемна, за да може булките да се почувстват ценени и специални още щом влязат вътре, за да намерят перфектната си сватбена рокля.

Галя Лахав открива бутик в Лондон и споделя тенденциите си за сватбени рокли 3

Магазинът представя колекциите Bridal Couture, Gala, вечерни облекла и обувки на марката и предлага частни зони за пробване, както и два VIP апартамента на втория етаж, които предлагат уединено и луксозно пробване със специален екип. На първия етаж има и напълно зареден бар, както и „Селфи стена“, украсена с одобреното от Instagram и TikTok флорентинско приглушено злато.

Относно дизайна на лондонския флагман Лахав добавя: „Флагманът перфектно олицетворява марката Галя Лахав, съчетавайки класическа елегантност с модерна изтънченост за постигане на вечно луксозно усещане. Пространството разполага с частни зони за приспособяване, пълен бар и внимателно подбрана селекция от рокли.

„Нашият опитен екип от булчински стилисти, които са добре запознати с най-новите тенденции и дълбоко разбират естетиката на нашата марка, гарантира безпроблемно и интимно пазаруване. Стремяхме се да създадем среда, която се усеща едновременно като величествена и лична, позволявайки на булките да се потопят изцяло в света на Галя Лахав с напътствията и опита на нашия отдаден персонал.“

Галя Лахав открива бутик в Лондон и споделя тенденциите си за сватбени рокли 4

Флагманът ще се превърне и в лондонско място за „всичко, свързано със сватбата“, обясняват от марката, включително ексклузивни ревюта и срещи със самата Галия Лахав и творческия директор на марката Шарън Север, както и интимни срещи с представители на индустрията, за да могат булките да открият повече вдъхновение за идеалната си сватба.

Галия Лахав разказва за характерния стил на марката, работата с Дженифър Лопес и тенденциите в сватбените рокли за 2025 г.

Галя Лахав

В ексклузивно интервю за FashionUnited Лахав споделя с какво нейната булчинска марка се отличава от останалите, какво вдъхновява моделите ѝ, какви тенденции предвижда за бъдещето на булчинската мода и къде другаде по света би искала да отвори магазин.

Как бихте описали булката на Галя Лахав?

Булката на Галя Лахав е уверена, модерна, смела и модерна. Тя не се страхува да направи изявление, цени изработката и е привлечена от сложните детайли, луксозните материи и силуета, който подчертава нейната индивидуалност.

Нашите булки са тези, които възприемат сватбения си ден като възможност да изразят своя уникален стил и индивидуалност, независимо дали става дума за вечна, класическа рокля или за по-авангардно, модно решение.

Колекция мода на Галя Лахав The Stunners

Какви са характерните детайли на дизайна на етикета?

Характерните за нас дизайнерски детайли включват сложна дантела, ръчно изработени украшения от мъниста и най-ласкавите силуети. Известни сме с нашите илюзионни гърбове, дълбоки деколтета и драматични шлейфове, внимателно изработени, за да подчертаят фигурата на булката по най-ласкателния начин. Всяка рокля се изработва с акцент върху поръчковото ушиване и вниманието към детайлите, като се гарантира, че всяко изделие е не само красиво, но и луксозно, уникално и удобно за носене.

Каква е вашата творческа отправна точка за нова булчинска колекция?

Творческият процес често започва с концепция или тема, която резонира с мен, независимо дали става дума за исторически период, конкретно движение в изкуството или конкретна емоция, която искам да предам. Оттам се впускаме в избора на плат, като обмисляме как различните текстури и материали могат да вдъхнат живот на концепцията. Следва скициране и експериментиране с форми и детайли, тъй като винаги се стремим да преоткриваме нормите и да създаваме уникални и нови тенденции в булчинската индустрия.

Колекция мода на Галя Лахав The Stunners 2

Какво е вдъхновението за настоящите булчински колекции?

Настоящите ни колекции „The Stunners“ и GALA Collection „Symphony“ са вдъхновени от историите за влиятелни жени от епохата на прерафаелитите.

Колекцията кутюри отдава почит на емблематични фигури като Елизабет Сидал и Мари Спартали Стилман, които надхвърлят статута на музи, за да станат самостоятелни творци. ‘The Stunners’ въплъщава силата и артистичността на тези жени, като всяка рокля е изработена така, че да отразява тяхната уникална смесица от ефирна красота и смело творчество.

Колекцията „GALA“ е спираща дъха комбинация от романтика и модерна елегантност, вдъхновена от омагьосващия образ на цвете, което разгръща венчелистчетата си в симфония на забавено движение.

Кой е любимият ви стил в момента?

Особено много харесвам нашите модерни бални рокли с изчистени линии и фини украшения. Те предлагат перфектна комбинация от класическа елегантност и съвременен стил. Простотата на силуета позволява на качеството на тъканта и изработката да изпъкнат истински, което ги прави универсален избор за булките, които искат да направят впечатление, без да са прекалено традиционни.

Колекция мода на Галя Лахав GALA Symphony

Кои тенденции в сватбените рокли ще бъдат актуални през тази година и през 2025 г.?

Наблюдаваме траен интерес към универсални рокли, които могат да се преобразяват през деня, като например подвижни поли и ръкави. Тази тенденция позволява на булките да имат няколко визии с една рокля, което я прави практична и стилна. Очакваме да видим и повече по-елегантни рокли: Вечни модели с модерен привкус и луксозни копринени материи.

Също така смятам, че цветовете определено ще продължат да процъфтяват все повече в булчинската индустрия. Да не забравяме и мини роклите за парти, с които да танцувате цяла нощ – в наши дни многобройните визии за големия ден са задължителни.

Колекция мода на Галя Лахав The Stunners 3

Вашият бранд е работил с много известни личности – какво е да работиш с високопоставени звезди?

Работата с известни личности като Дженифър Лопес и Симон Байлс винаги е вълнуващо преживяване и огромна чест. Тези звезди носят своя уникален стил и индивидуалност и е вдъхновяващо да си сътрудничим с тях, за да създадем нещо наистина уникално и специално.

Те често имат ясна визия за това, което искат, и е толкова удовлетворяващо предизвикателство да реализираме тази визия, като същевременно включим нашата характерна естетика на Галя Лахав. За нас е чест да знаем, че те ни се доверяват да бъдем част от някои от най-запомнящите се моменти.

Дженифър Лопес носи Галя Лахав във филма Shotgun

Различава ли се булката в Обединеното кралство от тази в останалата част на света?

Британските булки имат отличително чувство за стил, което често съчетава класическа елегантност с модерен привкус. Те ценят непреходните силуети, но са отворени и за смели, модерни решения.

Що се отнася до преживяването на дребно, британските булки често ценят индивидуалното обслужване по поръчка, което се стремим да осигурим във всички наши магазини. Установяваме, че те са много ангажирани и се интересуват от изработката и историята на всяка рокля, което прави пазаруването по-значимо и специално.

Галя Лахав открива бутик в Лондон и споделя тенденциите си за сватбени рокли 5

Що се отнася до стратегията за физическа търговия на дребно на Галя Лахав – къде другаде по света можем да очакваме бутик?

Винаги проучваме нови възможности за разширяване и сме особено заинтересовани да навлезем на повече пазари в Европа и Азия. Въпреки че се фокусираме върху разширяването на дейността си в тези региони, САЩ остава най-големият ни пазар. Продължаваме да търсим възможности да увеличим присъствието си и там. Нашият ангажимент е да предоставим опита на Галя Лахав на булките по целия свят и очакваме с нетърпение да обявим откриването на нови магазини в близко бъдеще.

Какво още можем да очакваме от Галя Лахав в бъдеще?

Непрекъснато се развиваме, внедряваме иновации и разширяваме границите на булчинската индустрия. В бъдеще можете да очаквате още новаторски дизайни, вълнуващи сътрудничества и разширена гама от аксесоари.

Освен това фокусът ни върху колекцията „Сватбен уикенд“ ще бъде насочен към всички специални събития, съпътстващи големия ден – от булчински душове и годежни партита до ергенски уикенди и репетиционни вечери. Нашата цел е да вдъхновяваме булките, да увеличаваме общността на Галя Лахав от любители на модата по целия свят и да създаваме повече впечатляващи моменти на червения килим.

Галя Лахав открива бутик в Лондон и споделя тенденциите си за сватбени рокли 6

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

© 2024 IZISKANA.com - Бъди изискана!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg