Аня Тейлър-Джой за това как се справя със славата и как използва модата като броня

Picture of Изискана
Изискана
Главен редактор
Аня Тейлър-Джой за това как се справя със славата и как използва модата като броня

Тя може и да е една от най-добре облечените жени в Холивуд – нейната хамелеонска природа ѝ позволява да изглежда перфектно във всичко – от кожени облекла без гръб на Mugler до необикновени облекла на Maison Margiela или приказната мода на Dior – но да бъдеш стилен не е нещо, което преди е било толкова лесно за Аня Тейлър-Джой.

28-годишната певица, която е посланик на луксозния производител на часовници Jaeger-LeCoultre, всъщност си признава, че предпочита да избира торбести, небрежни дрехи в тоалетите си, които са далеч от перфектно изпипаните й премиерни визии.

„Просто дълго време не бях наясно с модата“, обяснява тя пред Harper’s Bazaar от хотелската си стая с кадифено богатия си глас. „Веднага се впуснах в актьорска работа и затова единственият начин, по който виждах дрехите, беше като средство за намиране на характер. Ставаше дума за изграждането на този друг човек.

„Тъй като ме взимаха от работа в три часа сутринта и се прибирах вкъщи изморена, носех само потници.“

Аня Тейлър-Джой за това как се справя със славата и как използва модата като броня 2

Аня Тейлър-Джой е едва тийнейджърка, когато получава пробивната си роля във филма на ужасите „Вещицата“ на Робърт Егърс. Оттогава насам кариерата ѝ се развива все по-успешно, със забележителни телевизионни изпълнения в Peaky Blinders на BBC и The Queen’s Gambit на Netflix – последният ѝ отваря път към международно признание и носи на Аня Тейлър-Джой награда „Златен глобус“. Сега тя е смятана за една от най-желаните холивудски актриси, след като изигра главната роля в горещо очакваната предистория Furiosa: A Mad Max Saga срещу Крис Хемсуърт. Свикнала със светлината на прожекторите, която предизвиква международната ѝ слава, Аня Тейлър-Джой намира утеха в модата и започва да поддържа свой собствен стил.

„Модата започна като средство да се чувстваме комфортно“, обяснява тя. „Самото преживяване на червения килим беше толкова тревожно за мен. Открих, че ако го правя за нещо по-артистично, просто изключвам част от мозъка си, която обикновено се страхува, и това ме кара да се вълнувам от него. Наистина се чувствам като някаква броня.“ Но колкото повече се задълбочавах, толкова по-обсебена ставах от модата. Обичам историята на модата – да разглеждам моделите и да виждам как събитията в света са повлияли на всяка част или как дизайнерът е реагирал на тенденциите.“

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

© 2024 IZISKANA.com - Бъди изискана!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg