Марката за официални облекла Portia & Scarlett празнува 10-годишен юбилей

Picture of Изискана
Изискана
Главен редактор
Марката за официални облекла Portia & Scarlett празнува 10-годишен юбилей

Базираната в Австралия марка за конкурси за красота и официални облекла Portia & Scarlett празнува своята 10-годишнина тази година. По този повод марката организира специално парти в Атланта, Джорджия, на 29 юли с участието на търговци на дребно, влиятелни личности и медии.

„Толкова съм развълнувана и благодарна за 10-те години с нашия безценен екип на Portia & Scarlett“, казва основателката Вики Влахос в изявление. „И знам, че това е само началото. Всички ние с нетърпение очакваме да процъфтяваме и да се разширяваме в рамките на колекцията от марки Allure Bridals. Следващото десетилетие изглежда още по-ярко и вълнуващо!“

Неотдавна придобита от дизайнера на булчински и официални облекла Allure Bridals, Portia & Scarlett е създадена за първи път от основателката Вики Влахос през 2014 г., за да задоволи нуждите на жените, които търсят качествени рокли за специални поводи.

Оттогава насам марката се разраства експоненциално, увеличавайки силното си присъствие в Съединените щати, както и в Австралия. Днес колекциите ѝ се продават в над 1000 магазина в 15 държави по света.

Особено успешна в средите на конкурсите за красота, марката предлага рокли за червения килим и коктейли, изработени от луксозни материи.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

© 2024 IZISKANA.com - Бъди изискана!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg