Harrods подновява колекциите на собствената си марка по случай 175-годишнината

Picture of Изискана
Изискана
Главен редактор
Harrods подновява колекциите на собствената си марка по случай 175-годишнината

Британският луксозен универсален магазин Harrods подновява колекциите на собствената си марка по случай 175-ата си годишнина.

Новата колекция на Harrods ще стартира през 2024 и 2025 г., като ще се фокусира върху „вечния стил, иновативните детайли и изключителното качество“.

Първата премиера ще бъде нова линия за подаръци, включваща луксозни канцеларски материали и аксесоари като тефтери с кожена подвързия и ръчно изработени хартиени изделия до чанти за тоалетна, картодържатели, чадъри и бутилки за вода.

Harrods подновява колекциите на собствената си марка по случай 175-годишнината 2

В свое изявление Harrods заяви, че колекциите със собствена марка ще подчертаят принципите на марката, като много от продуктите ще отдадат почит на емблематични аспекти от наследството и творчеството на Harrods, като например детайли с логото на Harrods и архитектурните особености на магазина в Найтсбридж.

Освен това в новите линии са представени и доставчици, материали и занаятчии, които работят с най-добрите световни луксозни марки.

Майкъл Уорд, управляващ директор на Harrods, заяви: „Името Harrods е символ на най-високите стандарти за лукс, а продуктите със собствена марка на Harrods са отражение и представяне на тези стандарти. Независимо дали купувате най-добрия чай за подарък или чанта Harrods като ежедневен лукс, нашите собствени марки трябва да отговарят на същите стандарти, които очакваме от всяка друга марка в магазина.

„Всеки елемент от тези нови линии, с акцент върху качеството на материалите, дизайна и креативността, е разгледан през призмата на лукса. От снабдяването с кашмир от местни британски производители до проектирането на персонализирани канцеларски материали с релефна кожа, Harrods отразява грижата и вниманието, които нашата марка предоставя на своите клиенти в цялото си портфолио.“

Harrods се фокусира върху луксозните качества и устойчивото снабдяване с възобновените колекции на собствената си марка

Harrods подновява колекциите на собствената си марка по случай 175-годишнината 3

Дебютните луксозни канцеларски материали и аксесоари ще бъдат пуснати в продажба в магазините и онлайн този месец и ще представят нова история на яркия дизайн на Harrods, която се отличава с по-игриво усещане с характерното лого на марката и мотивите H в различни форми и размери и в ярки цветове, които според универсалния магазин са идеални за „почивка и подаръци“.

От есента Harrods ще представи кашмир и нощно облекло, наред с качествени основни стоки, коледни подаръци, украса и любими продукти за празника.

В магазина Harrods ще открие и специална дестинация за своите маркови продукти, която ще се помещава на долния партерен етаж.

Harrods подновява колекциите на собствената си марка по случай 175-годишнината 4

Британският търговец на дребно също така гарантира, че новите линии на Harrods са проектирани с оглед на устойчивостта, като устойчивото снабдяване е основен елемент от проектирането, разработването и производството на новите продукти.

Harrods също така разработи и започна да прилага новата си инициатива „Стандарти за отговорно снабдяване“, в рамките на която до 2030 г. всички продукти, носещи вътрешната марка на Harrods, ще бъдат напълно устойчиви и отговорни.

Този ход е част от кампанията по случай 175-годишнината на Harrods, която започна през март с „рицарското синьо“ на Burberry върху емблематичната фасада на търговската верига в Найтсбридж.

През 2024 г. Harrods ще стартира „значими партньорства, ексклузивни продукти и празнични преживявания“. В това число мечките на Harrods ще бъдат преосмислени от луксозни марки и дизайнери, включително Burberry, Bulgari, Valentino и Charlotte Tilbury.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

© 2024 IZISKANA.com - Бъди изискана!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg