Celine разширява колекцията за баня и тяло Haute Parfumerie

Picture of Изискана
Изискана
Главен редактор
Celine разширява колекцията за баня и тяло Haute Parfumerie

Френската луксозна марка Celine продължава да навлиза в сферата на красотата, след като обяви първите си козметични продукти с разширяване на линията за баня и тяло на колекцията Haute Parfumerie.

Колекцията, създадена от артистичния директор на френската къща Хеди Слиман, се разширява и включва течен сапун, мляко за тяло, крем за ръце и мъгла за коса по-късно тази година.

Това следва въвеждането на твърди сапуни, парфюмирано масло за тяло Cologne Céleste и мляко за вана през 2023 г.

В изявление Celine заяви, че всяка от формулите за вана и тяло е разработена и изработена по поръчка от Слиман и е „силно парфюмирана“, възпроизвеждайки обонятелния подпис на колекцията.

Celine разширява колекцията за баня и тяло Haute Parfumerie 2

В новото предложение на Celine течният сапун, млякото за тяло и кремът за ръце ще се предлагат с ароматите Parade, La Peau Nue, Reptile и Cologne Céleste. Мъглата за коса ще се предлага в ароматите Parade, Reptile и Black Tie.

Всеки от новите продукти ще се предлага в кехлибарени или бели флакони и туби, които са изработени от 50 % рециклиран PET или 95 % алуминий. Те се предлагат с черни помпички или капачки със символа Triomphe на Celine, а етикетите са украсени с корнизи в стил 17-ти век.

Celine разширява колекцията за баня и тяло Haute Parfumerie 3

Това разширение следва първата козметична линия на Celine, която бе представена през март с колекция червила. Дебютното червило, наречено „Rouge Triomphe“, ще бъде пуснато на пазара тази есен и е съставено от 89% съставки с естествен произход. Други 14 нюанса се очаква да бъдат пуснати на пазара през януари 2025 г.

След червилото Celine Beauté заяви, че всеки сезон ще добавя нови колекции, проектирани от Слиман, включително балсами за устни, спирали, очни линии и моливи, насипни пудри и калъфи за руж, както и лакове за нокти.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

© 2024 IZISKANA.com - Бъди изискана!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg