Townhouse открива първия си международен салон

Picture of Изискана
Изискана
Главен редактор
Townhouse открива първия си международен салон 1

Британският луксозен салон за маникюр Townhouse, който има 40 обекта в Обединеното кралство – от Хародс в Найтсбридж и Челси в Лондон до Манчестър и Лийдс, открива първия си международен салон в Бевърли Хилс, Лос Анджелис, САЩ.

Townhouse е основан от любителката на маникюра Хуанита Хубер-Миле през 2018 г., за да направи революция в индустрията на салоните за маникюр, като предложи места за красота, които да отговарят на същото качество и надеждност, които потребителите очакват в най-яките фитнес зали, най-добрите кафенета и лайфстайл хотели.

Марката за красота стана известна с това, че издигна на по-високо ниво и преосмисли изживяването в салона за нокти, предлагайки луксозен маникюр, педикюр, гел нокти и екстеншъни, както и специализирайки се в стилни и модерни изкуства за нокти.

След разрастването на дейността си в Обединеното кралство първият салон на Townhouse в САЩ се намира в непосредствена близост до Rodeo Drive на булевард „Санта Моника“ в Бевърли Хилс, на няколко крачки от Saint Laurent и Christian Louboutin, и ще бъде открит на 23 май.

В изявление на салона за красота се казва, че откриването е стъпка напред за компанията и че тя планира „по-нататъшни дестинации“ през 2024 г. в други престижни места в Калифорния и извън нея.

Това включва откриването на още два салона в Лос Анджелис в близко бъдеще и амбициозни планове за разширяване до повече от 40 обекта в САЩ през следващите 18 месеца, включително Маями и Ню Йорк, тъй като се стреми да се превърне в „дестинация за луксозни нокти в САЩ“.

Коментирайки откриването, Хубер-Миле, основател и творчески директор на Townhouse, заяви: „Абсолютно съм развълнувана от откриването на Townhouse Beverly Hills! Това е вълнуващ момент за нас, който бележи началото на нова глава в нашия път.

„Този крайъгълен камък означава нашия ангажимент да пренесем същността на Townhouse в сърцето на Бевърли Хилс, предлагайки убежище, където луксът се среща с творчеството. С нетърпение очаквам да посрещна клиентите си, за да изживеят въплъщението на изисканото изкуство за нокти в зашеметяващата ни нова локация!“

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

© 2024 IZISKANA.com - Бъди изискана!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg